Party trends 2018 – Fuiffood

Feesttrends 2018

Zit er een verjaardagsfeestje aan te komen? Of wil jij een party organiseren en weet je niet welk thema je gaat gebruiken? Lees dan verder, want we vertellen je alles over de feesttrends voor 2018. We know, a little bit late. Maar de webwinkel groeit als kool en we willen graag ál jullie vragen beantwoorden. Dus, hier komt ie:

Marmer & geometrische vormen

Confetti marmertint - Partytrends 2018Om te beginnen natuurlijk alles met marmer. Marmer is en blijft ontzettend populair, en dat is helemaal niet zo raar. Het is een geweldig neutraal patroon om mee te werken en het geeft een natuurlijke, rustige uitstraling. Marmer is een zogenaamd ‘koud’ materiaal en kan goed werken met een contrasterende warme kleur, zoals koper of groen.

Daarnaast lijkt het wel of de geometrische vormen nooit uit de mode raken. Zelf zijn we hier ook helemaal gek van, bekijk bijvoorbeeld maar deze pastel snoepzakjes met strakke lijnen. Gebruik niet teveel geometrische vormen in je feestthema, want dan wordt het wellicht wat overdone.

Kleur van het jaar

Het is heel verstandig om de kleur van het jaar in je thema’s te verwerken. In de eerste plaats omdat ditColour of the year party deco een slimme keuze is, want het is populair. Er zullen veel mensen zijn die het een prachtige kleur vinden. In de tweede plaats is het een tint waar veel gebruik van wordt gemaakt door de detailhandel, waardoor er genoeg accessoires in te vinden zijn. In 2018 is Ultra Violet de kleur van het jaar, aldus Pantone.

Nature themes

Party trends - 2018 - Nature

Omdat het rust uitstraalt, omdat het hip is én omdat je de kleintjes wat wilt bijbrengen. Kinderfeestjes met het natuurthema zijn hot and happening!

Bekijk wat er in de tuin groeit, wat je kunt eten en of er beestjes leven. Voor volwassenen is het groene thema ook aan te raden, maar misschien moeten we het beestjes zoeken dan weglaten? 😉

Unicorns & Balloons

De unicorns zijn natuurlijk niet weg te denken uit de huidige partyscene. Voeg wat magie Ballonnen - Fuiffood - Animalstoe aan het feestje en betover alle gasten met onze unicorn-collectie. Tenslotte zijn ballonnen in alle soorten en maten weer helemaal in the picture. Mega-ballonnen, exemplaren met confetti of juist miniballonnetjes in metallic-kleuren. Het kan allemaal!

Er zijn natuurlijk nog meer thema’s die écht goed gaan, maar we kunnen ze niet allemaal omschrijven. Hier nog wat inspiratie voor de ware feestfan:

 

Laat een reactie achter