Milestone party - 30th birthday - heerenveen

Organiseer een milestone party

Vier de milestones in je leven!

Persoonlijk ben ik fan van feestjes. Niet altijd met al je vrienden, collega’s en familieleden erbij, maar wel van het vieren van successen. Grote successen en kleine succesjes, en natuurlijk ook de echte mijlpalen. Door even bewust stil te staan bij zo’n mijlpaal dan blijft dit moment in ons geheugen verankerd. Het leven raast aan ons voorbij en als we dan niet stilstaan bij belangrijke, of hele leuke momenten, dan is het leven één grote waas. Dus, reden voor een feestje!

In de eerste plaats vieren we vaak onze verjaardagen. Dit zijn typische mijlpalen die geschikt zijn voor een milestone party:

  • 1e verjaardag;
  • volwassen geworden: 18 of 21 natuurlijk;
  • en eigenlijk alle tientallen die daarop volgen met als grote uitblinker de 50!

Naast verjaardagen zijn er nog talloze andere mijlpalen; je kunt het zo gek niet bedenken. De ‘verjaardag’  van je business, een engagement, milestones van je baby, een gender-reveal en ga zo maar door.

Feestdecoratie

Een 18e, 21e of 50e verjaardag is slechts een verjaardag als je niet groots uitpakt. Niks blokjes kaas in een grote kring in de woonkamer, maar een heuse milestone-theme-party! Waar moet je allemaal aan denken?

Wat voor thema ga je inzetten? Wie worden je gasten? Heb je al een locatie in je hoofd?

Om ervoor te zorgen dat je geen van de details over het hoofd ziet hebben we een handige checklist voor je gecreëerd. Download deze gratis in onze webwinkel. Daarnaast hebben we heel wat originele inspiratie voor je verzameld op ons ‘milestone’-pinterestboard.

Follow Fuiffood on Pinterest

Laat een reactie achter